Πολλές και φέτος οι συμμετοχές στο Let’s Do It Grrece, σύμφωνα με τον Δήμο Σάμου

Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου συμμετείχε με εξωραϊσμό στην περιοχή των Προσφυγικών ενώ θα συνδυάσει τη δράση της και με έθιμα για το Πάσχα και την Ανάσταση. Καλή επιτυχία!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ωκυρρόη η Σαμία συμμετείχε στο Let`s Do It Samos με δεντροφύτευση στην περιοχή Πυθαγορείου!!!

Ο Σύλλογος Δημιουργικής Χειροτεχνίας «Οι Ιδέες μας» συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό της Παραλίας στο Ποτάμι Καρλοβάσου!!!

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σάμου «Νέμεσις» συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στην παραλία του Όρμου Καρλοβάσου. Το Δημοτικό Σχολείο Κοκκαρίου συμμετείχε με όλες τις τάξεις του στο Lets Do It Samos 2017, με τις εξής δράσεις

Α΄Φάση (7/03/2017): Η εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής πραγματοποίησε την δραματοποίηση του έργου του Όσκαρ Ουάιλντ «Η ιστορία του εγωιστή Γίγαντα», με δράσεις για όλες τις τάξεις. Στόχος ήταν οι μαθητές να ανακαλύψουν τα όρια της κτητικότητας, τα συναισθήματα του θυμού, τις συνέπειές τους και μέσα από την τέχνη τη διαχείριση αυτών και την ψυχική λύτρωση.

Β΄Φάση (14/3/2017): Μετά από αυτοσχεδιασμό και αναστοχαστική συζήτηση με τους μαθητές, θα προκύψει η δημιουργία ομαδικού γλυπτού πάνω σε πέτρα όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών, και των ειδικοτήτων.

Γ΄Φάση : Στις 21 Μαρτίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού, οι μαθητές με τη συνοδεία εκπαιδευτικών θα τοποθετήσουν τα γλυπτά τους στην παραλία Κοκκαρίου (γκρέμισμα των ορίων και επικοινωνία της κλειστής κοινωνίας με τον έξω κόσμο).

Συγχαρητήρια στο Δημοτικό Σχολείο Κοκκαρίου!!!

00LetsDoIt201702

Η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου συμμετείχε στο Lets Do It Samos 2017 με εθελοντική δενδροφύτευση στην περιοχή Πυθαγορείου!

O Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς» συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου στο θέατρο του Αι-Γιαννάκη

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου θα συμμετάσχει στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό παραλιών και τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων!!!

O Κυνηγετικός Σύλλογος Καρλοβάσου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στην παραλία Λεπροκομείου!!! Καλή επιτυχία!!!

H Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασίων συμμετείχε στο Let`s Do It Samos με καθαρισμό – εξωραϊσμό στην πλατεία Καρλοβάσου και την οδό Γοργύρας!!!

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Δυτικής Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do it Samos 2017 με αποκατάσταση γεφυρών στην περιοχή Καταρρακτών στο Ποτάμι και καθαρισμό του δρόμου από το Λιμάνι Καρλοβάσου έως το «Ποτάμι». Καλή επιτυχία!!!

00LetsDoIt201703

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στην περιοχή «Ποτάμι» και στον δρόμο από το λιμάνι έως το Ποτάμι!!!

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017!!!

Ο Δήμος Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017

Η PRAKSIS συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό παραλίας στον Κέδρο.

Το 3ο Νηπιαγωγείο Πόλεως Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos με εξωραϊσμό τοίχου στην Μαυρογένειο Σχολή στο Μαλαγάρι.

Η Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό εξωραϊσμό του χωριού!!!

Το ΣΕΟ Τ.Τ. Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με δράσεις εξωραϊσμού στο λιμάνι της πόλεως Σάμου!!!!

Η Δημοτική Κοινότητα Χώρας συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με δράσεις εξωραϊσμού – καθαρισμού του χωριού!!!

Το Vespa Club συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με εξωραϊσμό – καθαρισμό στον χώρο της Μαυρογενείου στο Μαλαγάρι!! Καλή επιτυχία!!!

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. συμμετείχε στο Lets Do It Samos 2017 με φύτευση λουλουδιών στον προαύλιο χώρο του σχολείου και εξωραϊσμό της αυλής.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου συμμετείχε στο Lets Do It Samos 2017 με καθαρισμό στην περιοχή Μαούνες!!!

00LetsDoIt201704

Το Δημοτικό Σχολείο Μυτιληνιών συμμετείχε δυναμικά στο Let`s Do It Samos. Τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης έκαναν δεντροφύτευση μαζί με τον Σύλλογο γονέων ενώ οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων μαζί με τους γονείς έκαναν εξωραϊσμό και καθαρισμό των παιδικών χαρών του χωριού.

Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Ηραίου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ηραίου και η Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Ηραίου συμμετέχουν στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό του χωριού και των παραλιών. Ή Samos Marina συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό βυθού στην περιοχή της Μαρίνας.

O E.O.Σ. Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό – εξωραϊσμό περιβάλλοντος χώρου και με φύτευση λουλουδιών σε παλιά βαρέλια κρασιού…

Ο Πολιτιστικός Εξωραιστικός Σύλλογος Πανδρόσου «Ο Άγιος Δημήτριος» συμμετείχε στο Let’s Do it Samos 2017

Το ΣΕΟ Τ.Τ. Καρλοβάσου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017!!! Τα Αστέρια – Πουλιά (ηλικίες 4-11) θα πραγματοποιήσουν καθαρισμό της παραλίας Λεπροκομείου από φερτά υλικά . Οι οδηγοί – μεγάλοι οδηγοί (ηλικίες 12-18) θα καθαρίσουν το Κάστρο στην περιοχή Ποτάμι!!!Καλή επιτυχία!!!

O Eμπορικός Σύλλογος Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με δράσεις εξωραϊσμού του εμπορικού δρόμου.

Tο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό και εξωραϊσμό προαύλιου χώρου του σχολείου!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βαθέος συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στον παραδοσιακό οικισμό στον δρόμο έως το θέατρο του Άι – Γιαννάκη!

Ο Π.Μ.Α.Σ. ΚΟΥΡΟΣ συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στο Γήπεδο στον Άγιο Κωνσταντίνο το δάσος Πρινιά!

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό βυθού και παραλίας στην περιοχή Κέρβελη!

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017!!!

H Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017!!!

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» συμμετείχε στο Let`s Do It Samos με καθαρισμό του Δημοτικού Κήπου. Και συνεχίζουμε….

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με εξωραϊσμό χώρων του Σχολείου!

Η Δημοτική Κοινότητα Βαθέος συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρο στο θέατρο του Αι- Γιαννάκη!

Το Kerveli Village Diving Center συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στην περιοχή Κέρβελη.

To IΕΚ Σάμου, τη Τοπική Κοινότητα Σκουρεΐκων και ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ.) συμμετείχαν στο Let`s Do It Samos με κοινή δράση δενδροφύτευσης!!!

Η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου (ΦΩΤ.Ο.Σ.) συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 σε καθαρισμό και καλλωπισμό εξωτερικού χώρου δημόσιας βιβλιοθήκης! Σας ευχαριστούμε!!!

H Δημοτική Κοινότητα Μαραθοκάμπου συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με δράσεις καθαρισμού στην περιοχή!

Η Ένωση Τουριστικών Επαγγελματιών Μαραθοκάμπου (ΕΤΕΜ) συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό στην περιοχή της Σπηλιάς του Πυθαγόρα!

Η Τοπική Κοινότητα Κουμεΐκων συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό – εξωραϊσμό του χωριού!

Η Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό – εξωραϊσμό του χωριού!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Όρμου Μαραθοκάμπου «Άγιος Νικόλαος» συμμετείχε στο Let`s Do It Samos 2017 με καθαρισμό – εξωραϊσμό του χωριού!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους κατοίκους ότι  λόγω των κείμενων διατάξεων, οι οποίες θέτουν αποκλειστικές προθεσμίες, εκδόθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου και απεστάλησαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Αγώνες με φαβορί

Μάχη στον 7ο όμιλο για πρόκριση δίνει η ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα τη Ζόρια, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, στο θεωρητικά ευκολότερο

Περισσότερα »
Κορονοϊός: 229 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 5 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου

Κορονοϊός: Πάνω από 600 διασωληνωμένοι και 2018 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 2 νέα κρούσματα στη Σάμο από το ΚΥΤ

Σήμερα ανακοινώνουμε 2018 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 99306, εκ

Περισσότερα »