Πολλά χειροκροτήματα για την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» του μετρ του είδους Αλέξανδρου Ρήγα, μια παράσταση που θα μείνει στη μνήμη όλων – κι ήταν τόσο πολλοί – μ’ ένα καστ από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, με προεξάρχουσα την μοναδική Άννα Παναγιωτοπούλου και τους Δημήτρη Μαυρόπουλο, Παύλο Χαϊκάλη, Μπέσυ Μάλφα και σε αναπηρικό καρότσι την αμίμητη Σοφία Μουτίδου, μετά από ατύχημα στα Γιάννενα, απόλαυσαν οι θεατές στο κατάμεστο μέχρι το τελευταίο εκατοστόμετρο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου την Πέμπτη 3 Αυγούστου το βράδυ.

00Mpampa02

Το σενάριο στημένο με μαεστρία στη σκηνή, μια κωμωδία καταστάσεων με έντονα τα στοιχεία της νεοελληνικής παθογένειας, οι ερμηνείες όλες άψογες κι ένα γέλιο που έβγαινε αυθόρμητα, μας δικαιολόγησαν απόλυτα γιατί το έργο παιζόταν στην Αθήνα για μια πενταετία.

00Mpampa03

Πραγματικό άθλο πέτυχαν οι συντελεστές της παράστασης αφού αφίχθηκαν στη Σάμο με καθυστέρηση με το πλοίο Ν.ΡΟΔΟΣ μετά τις 5 το απόγευμα στο λιμάνι Μαλαγαρίου και έκαναν αγώνα δρόμου να προλάβουν να στήσουν σκηνικά, φωτισμούς και ήχο. Το πρώτο κουδούνι πάντως χτύπησε ακριβώς στις 21.30, ενώ το τρίτο άργησε λίγο, γιατί ο κόσμος ερχόταν ακόμη και μετά τις 21.30. Όλοι πάντως απόλαυσαν την παράσταση απ’ όπου κι αν κατάφεραν να καθίσουν, παράπονα δεν υπήρξαν και η διοργάνωση τα κατάφερε.

00Mpampa04

00Mpampa05

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »