Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος «Καπετάν Λαχανάς»: “Από τη Σμυρναίικη Παράδοση στο Ρεμπέτικο”

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, κατόπιν πληθώρας αιτημάτων που δεχτήκαμε, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε την πολύ επιτυχημένη περσινή μας εκδήλωση, “Από τη Σμυρναίικη Παράδοση στο Ρεμπέτικο”.

Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, το Σάββατο 14 Απριλίου στις 7μ.μ. στο αμφιθέατρο ΓΕΛ, να απολαύσουμε τραγούδια και χορούς με άρωμα Σμύρνης αρχικά και ρεμπέτικους ήχους στη συνέχεια. (Οικονομική ενίσχυση: 5 ευρώ)

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί, όπως ήδη αναφέρθηκε, επανάληψη της περσινής. Η νέα φετινή εαρινή μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαϊου και θα είναι αφιερωμένη στον Πόντο, καθώς θα αποτελεί μια απόπειρα ιστορικής και πολιτιστικής παρουσίασης της περιοχής μέσα από ομιλίες, εικόνες, τραγούδια και χορούς, όπως επίσης και λαϊκά δρώμενα και παραδόσεις. (Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.)

00Laxans

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη ο προπονητής - Μεταφέρεται Αθήνα από Σάμο

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη ο προπονητής – Μεταφέρεται Αθήνα από Σάμο

H Ασφάλεια Σάμου πέρασε χειροπέδες το πρωί της Κυριακής (24/01) στον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό αθλήτριας της ιστιοπλοΐας όταν αυτή ήταν 11 χρονών. Ο προπονητής που είχε φύγει από

Περισσότερα »