Ποδαρικό την Τετάρτη (01/07) από την Edelweiss με 135 περίπου Ελβετούς τουρίστες στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος»

Ποδαρικό την Τετάρτη (01/07) από την Edelweiss με 135 περίπου Ελβετούς τουρίστες στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος»

Ξεκινούν από την Τετάρτη (01/07), οι πτήσεις charter από το εξωτερικό προς το αεροδρόμιο της Σάμου (Αρίσταρχος ο Σάμιος), αφού σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η πτήση Edelweiss από Ελβετία, αναμένεται να κάνει το ποδαρικό στη Σάμο, που θα μεταφέρει περίπου 135 επιβάτες!!!.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό,  το πρώτο δρομολόγιο από την Ολλανδία με 80 περίπου τουρίστες φέρνει η αεροπορική εταιρεία TRANSAVIA την Πέμπτη 02 Ιουλίου και θα πραγματοποιεί πτήσεις κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από τις 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιείται πτήση charter από Σλοβενία, σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα του «SAMOS HOLIDAYS», Κώστα Έλληνα.

00Aerodromio01

«Εξάλλου με δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Ολλανδία με την εταιρία  TRANSAVIA και πέντε  πτήσεις από την Γερμανία από τον CONTOR που ξεκινά στις 2 Ιουλίου,  προχωράμε τον Ιούλιο» δήλωσε ο γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων  και εκπρόσωπος της εταιρείας «RHENIA TOYRS», Δημήτρης Κασμιρλής.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την Ολλανδία θα μεταφέρουν τουρίστες τρείς εταιρείες (Sunweb/Transavia), Corendon και TUI.

Από τις 18 Ιουλίου, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Σκανδιναβία, ενώ τέλος αναμένεται από τις 17 Ιουλίου, μία πτήση την εβδομάδα από την TUI Ολλανδίας και μετά από δύο εβδομάδες, με δύο πτήσεις για Λέσβο – Σάμο.

Με αφορμή τις πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό,  στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος Ο Σάμιος», τη Σάμο επισκέφτηκε  ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς την Κυριακή 28/06, προκειμένου να συντονίσει όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας του, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Είχε  σύσκεψη  με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (ΥΠΑ, Φορείς Διαχείρισης Αεροδρομίων, Στελέχη των ΕΔ, της ΕΛΑΣ και του ΠΣ), για τον καλύτερο συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων και πρωτοκόλλων ασφαλούς λειτουργίας των αεροδρομίων.

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »
O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμ. Κιάσσος ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αν. Σάμου στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 59/25-01-2021 απόφαση Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην

Περισσότερα »