Πλούσιο το δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου

Συνελήφθη, την Πέμπτη (16/03) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 28χρονος υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός, επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, ένα διαβατήριο συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.

Το διαβατήριο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Καταγγέλθηκε περίπτωση κλοπής στη Σάμο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής, σε αποθήκη εκπαιδευτικού ιδρύματος, στη Σάμο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου τριημέρου, εισήλθαν στην αποθήκη, από ανασφάλιστη είσοδο και αφαίρεσαν δύο ηλεκτρικές οικιακές συσκευές.

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, την Τετάρτη (15/03) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 25χρονος υπήκοος Αλγερίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός δήλωσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την ταυτότητά του, ενώ όπως διακριβώθηκε ακολούθως, του είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στην ελληνική επικράτεια.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα