Πλούσιο το δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Συνελήφθησαν, σήμερα Κυριακή (08/10) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών, υπηρεσία της Σάμου, δύο (2) δελτία ταυτότητας συριακών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.  Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

Συνελήφθη, το Σάββατο (07/10) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας αλλοδαπός ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 26χρονος, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (06-10-2017), μπήκε σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων στη Σάμο και αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ένα μπουφάν αξίας -80- ευρώ. Το μπουφάν βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Συνελήφθη, το Σάββατο (07/10) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας αλλοδαπός ηλικίας 46 ετών, διότι όπως διακριβώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις των δικαστικών Αρχών Αθηνών, για παραβάσεις της ποινικής νομοθεσίας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου της Σάμου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε οικία 55χρονης ημεδαπής, στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου δεκαπενθημέρου, εισήλθαν στην οικία της 55χρονης και αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »