Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου

Συνελήφθη την Κυριακή (16/06) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. Ειδικότερα, ο 43χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δελτίο αιτούντος Διεθνή Προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό. Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών στον αερολιμένα της Σάμου, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Συνελήφθησαν την Κυριακή (16/06) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, δύο (2) αλλοδαποί (35χρονος και 34χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Εσθονίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων διαρρήξεων- κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών σε οικία, στο Βαθύ της Σάμου. Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, διακριβώθηκε ότι ο 24χρονος, κατά το τελευταίο τετράμηνο διέρρηξε δύο (2) φορές οικία στην παραπάνω περιοχή, χωρίς να αφαιρέσει αντικείμενα, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας. Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού στη Σάμο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη τη Δευτέρα (17/06) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μείγμα καπνού και κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

00Opke

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (17/06) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και για παραβίαση περιορισμών διαμονής. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό την Ολλανδία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Σλοβενίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά. Επίσης, κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι, στον 28χρονο είχε επιβληθεί από αρμόδιες Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη μετάβασής του στο νομό Σάμου. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη 47χρονης αλλοδαπής στη Σάμο, για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη την Τρίτη (18/06) στο Πυθαγόρειο της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, 47χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Αιγαίου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς και για το αδίκημα της απείθειας.

giagiamas logo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με συναισθήματα, συγκινητικές ευχές και πολλά παιχνίδια και στέλνοντάς τα με το τρένο της αγάπης, κατάφερε να ενθουσιάσει

Περισσότερα »
Επιμελητήριο Σάμου: Ανακοίνωση σχετικά με τη καταγραφή ζημιών επιχειρήσεων από το φονικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήρια δήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου για την αρωγή της Πολιτείας μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Σάμου ευχαριστούμε την Κυβέρνηση για την άμεση ανταπόκριση της  και την μεθοδική και συστηματική προσπάθεια που έχει καταβληθεί από την πρώτη

Περισσότερα »