Περιοδείες στελεχών της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου σε Άνω Βαθύ και Μυτιληνιούς

Περιοδείες στελεχών της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου σε Άνω Βαθύ και Μυτιληνιούς

Στο Πάνω Βαθύ την Τετάρτη και στους Μυτιληνιούς την Πέμπτη, συνεχίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι περιοδείες των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης και στελεχών του ΚΚΕ. Είχαν προηγηθεί ανάλογες περιοδείες στους Βουρλιώτες, τον Άγιο Κωνσταντίνο και τον Πύργο, ενώ θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα σε όλα τα χωριά και τις γειτονιές του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τόσο τα πολλά λαϊκά προβλήματα όπως της ύδρευσης , της καθαριότητας, της έλλειψης παιδικών χαρών, της πυρασφάλειας, του γιγάντιου κέντρου – φυλακής για πρόσφυγες και μετανάστες στου Ζερβού κλπ , όσο και τα ζητήματα που αφορούν την προστασία της υγείας του λαού, την ανεργία ιδιαίτερα στους ξενοδοχοϋπάλληλους κ.α.

Ξεχώρισε όμως, η επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στο Αιγαίο από τις προκλήσεις της τουρκικής κυβέρνησης και το ρόλο των υποτιθέμενων «συμμάχων»   των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που υποθάλπουν την τουρκική προκλητικότητα στην κατεύθυνση επιβολής της συνδιαχείρισης του Αιγαίου.

Τοπ ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να μην έχει καμιά εμπιστοσύνη στην πολιτική που εναποθέτει τις ελπίδες στο ρόλο των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και στους Αμερικάνους και αγωνίζεται για: Καμιά αλλαγή στα σύνορα. Όχι σε κάθε είδους συνδιαχείριση του Αιγαίου. Απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τα επικίνδυνα σχέδιά τους στη περιοχή.

Από την πλευρά τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θέτουν – ήδη από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο-τα λαϊκά προβλήματα που κατέγραψαν, διεκδικώντας άμεσες λύσεις.

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »