Περιοδεία του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Τζίχα

Τις συναγωνιστικές ευχές της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, σε εργαζόμενες του Δήμου, του Κ.Ε.Π Σάμου και του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΡΟΣ», μετέφερε σήμερα σε περιοδεία του ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων της παράταξης και στελεχών της Κομματικής Οργάνωσης Βαθιού του ΚΚΕ.

Η περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου ξεκίνησε στις 6:30’ το πρωϊ από το μηχανοστάσιο του δήμου όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους εργάτες καθαριότητας. Ειδικότερα συζήτησε το θέμα των συμβασιούχων που κέρδισαν με δικαστική απόφαση την μονιμοποίησή τους και τους δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι θα ζητήσει τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να παρθεί απόφαση ότι δεν θα κατατεθεί έφεση από τη δημοτική αρχή κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Η έφεση ωστόσο είχε κατατεθεί χωρίς απόφαση δημοτικού οργάνου με τη δικαιολογία ότι θα χάνονταν οι προθεσμίες.

Για το θέμα αυτό είχε προγραμματισθεί για τις 2 το μεσημέρι Οικονομική Επιτροπή που θα συζητούσε το θέμα ακύρωσης ή μη της έφεσης. .Όμως η συνεδρίαση ματαιώθηκε γιατί ο μόνος παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η δημοτική αρχή αναλαμβάνει ακέραια την ευθύνη γι’ αυτές τις μεθοδεύσεις δήλωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κώστας Τζίχας ο οποίος ζήτησε τη σύγκλιση του οργάνου άμεσα.

Προηγούμενα η περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης συνεχίστηκε στο Γηροκομείο Σάμου και στις υπηρεσίες του δήμου όπου συνομίλησε με εργαζόμενους, μεταφέροντας το μήνυμα του ΚΚΕ για συστράτευση μαζί του στον αγώνα για την ανάκτηση δικαιωμάτων και μισθών, για τη διεκδίκηση όλων των αναγκαίων για το λαό μέτρων, για ν’ ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής στο σύνολό της.

Στο Κ.Π «Φάρος», ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας συγχάρηκε τις εργαζόμενες για τη πλούσια δραστηριότητα της δομής και τόνισε τη συμπαράσταση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο έργο τους. Υπογράμμισε παράλληλα ότι οι δομές πρόληψης πρέπει να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας , να γίνουν κρατικές με την κατάλληλη υποδομή, με προσλήψεις επιπλέον μόνιμου επιστημονικού προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Δεσμεύτηκε επίσης να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο την δυνατότητα χρήσης αιθουσών του δήμου από το «Φάρο» για πολυπληθή σεμινάρια και διαλέξεις.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Αναλυτική παρουσίαση των έργων που μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί στην προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι στη Λέσβο παρέθεσε  ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος

Περισσότερα »