Περιφερειακό ΝΑΙ σε κινητοποιήσεις για τα ΠΡΟΚΕΚΑ με στόχο να νεκρώσουν τα νησιά

Περιφερειακό ΝΑΙ σε κινητοποιήσεις για τα ΠΡΟΚΕΚΑ με στόχο να νεκρώσουν τα νησιά

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η περιφερειακή σύσκεψη για τις νέες εξελίξεις στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, χωρίς να ανακοινωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων, το οποίο θα καθοριστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα από επιτροπή εκπροσώπων φορέων οι οποίοι θα συνοψίσουν τις προτάσεις που ακούστηκαν σήμερα, στη συζήτηση που διήρκησε 3 ώρες!

Στόχο είναι να “νεκρώσουν” τα νησιά, ειπώθηκε στη σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη.  Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα τα συλλογικά όργανα των φορέων (εμπορικών, οικονομικών, κοινωνικών, αυτοδιοικητικών) στα νησιά θα κληθούν να πάρουν απόφαση για τη συμμετοχή τους στο πλαίσιο δράσεων που θα ανακοινωθεί από την Περιφέρεια, ώστε να επιτευχθεί όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης, Άρης Χατζηκομνηνός, το κλείσιμο των πάντων.

Ο ίδιος μίλησε ακόμη για κλείσιμο λιμανιών και αεροδρομίων, ενώ στις προτάσεις που ακούστηκαν περιλαμβάνεται και συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Εσωτερικών στην Αθήνα.

Επίσης κατατέθηκε πρόταση του Παναγιώτη Χριστόφα, επικεφαλής της παράταξης “Τολμάμε” η κινητοποίηση να γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, με στόχο την καλύτερη οργάνωσή της. 

Πηγή: www.alithia.gr

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα stonisi.gr

teleion maketa16

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »