Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του οικείου Δήμου κ. Κώστα Βογιατζή για το προσωπικό ενδιαφέρον και τις άμεσες ενέργειές τους προκειμένου να γίνει εφικτή η προμήθεια και διανομή ψηφιακού εξοπλισμού για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συμβάλλει και υποστηρίζει έμπρακτα τις νέες μορφές μάθησης που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19. Σε μια χρονική συγκυρία που απαιτεί από όλους μας προσαρμογή σε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος των μαθητών/τριών μας με κάθε πρόσφορο μέσο.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όσους εργάστηκαν για την καταγραφή των αναγκών των σχολικών μονάδων, καθώς και την προμήθεια και τη διανομή του υλικού διευκολύνοντας την όλη διαδικασία.

Συνολικά, παραδόθηκαν στους Διευθυντές όλων των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, σαράντα (40) tablet, σύγχρονης τεχνολογίας, παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου κ. Δημήτρη Ταμπαχανιώτη.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

Zarbanis340X230