Παρουσίαση της Σάμου ως του απόλυτου ελληνικού προορισμού για εναλλακτικό τουρισμό

Παρουσίαση της Σάμου ως του απόλυτου ελληνικού προορισμού για εναλλακτικό τουρισμό

Εκδήλωση για την παρουσίαση της Σάμου ως του απόλυτου προορισμού εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Ο.Τ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας www.samosexplore.com, που φέρει και την έγκριση του Ε.Ο.Τ.

Στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και της διοίκησης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος, ο Βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σάμου κ. Βασίλειος Πανουράκης, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης και ο πρ. Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, καθώς και δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με γευστικές δοκιμές από τοπικά προϊόντα του νησιού μας καθώς και παρασκευές κοκτέιλ από τα πολυβραβευμένα κρασιά της Ε.Ο.Σ.Σ.

00Prosklisi

00Dodekanisossamostoday760x140

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Σάμου: Άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου Σάμου και των υπολοίπων δημοσίων μονάδων Υγείας με προσωπικό

Η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων με COVID-19 και ο μεγάλος αριθμός των υγειονομικών που έχουν νοσήσει πανελλαδικά (ξεπερνούν τους 570 από την έναρξη της επιδημίας)

Περισσότερα »
Η ΤΕ Σάμου ΚΚΕ για τα κρούσματα κορονοϊού στο ΚΥΤ της Σάμου

ΤΕ Σάμου ΚΚΕ: Να λειτουργήσει κανονικά το πανεπιστήμιο με όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό!

Τα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σάμο ανακοίνωσαν ότι τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου θα γίνουν αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα των

Περισσότερα »