Παρουσίαση πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Σάμο

Επίσημη παρουσίαση του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα συνεδρίων γνωστού ξενοδοχείου στη Σάμο.

Στο πάνελ των ομιλητών η κα Ευδοκία Δομάνη, η κα Πατρίτσια Χατζηαντωνίου και ο Γενικός Γραμματέας Α’ και μέλος στο συμβούλιο των 9 του πολιτικού φορέα, κ. Στέργιος Τζίτζιος.

00Sorras02

Η κα Δομάνη εξήγησε τον τρόπο δημιουργίας του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Σάμο και την ανάγκη να δοθούν καλύτερες λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί.

«Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτόν τον αγώνα, έχουμε φτάσει αυτή την ώρα στο απροχώρητο. Η Ελλάδα μας χάνεται, είναι πραγματικά κρίσιμες οι στιγμές που διανύουμε αυτή την ώρα στη Σάμο και στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι γνώστες αυτής της παράδοσης της μεγαλύτερης κληρονομιάς του έθνους των Ελλήνων, της Μακεδονίας μας. Εμείς εδώ καθημερινά στη Σάμο, ζούμε την είσοδο των παρανόμως εισερχομένων. Ζούμε τη ζωή μας μέσα στην πόλη μας, ενώ είμαστε ουσιαστικά όμηροι από χιλιάδες μετανάστες που κατακλύζουν κάθε γωνιά της πόλης μας και μας εκθέτουν σε πάρα πολύ μεγάλους κινδύνους, τόσο στην υγεία μας και σε πολλούς άλλους παράγοντες ακόμα» είπε στην εισαγωγή της η κα Πατρίτσια Χατζηαντωνίου.

00Sorras03

Το βασικό όπως τόνισε η κα Χατζηαντωνίου είναι να ενωθούν οι Έλληνες, γιατί «γι’ αυτό υπάρχουμε για να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα, να μπορέσουμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω στα χέρια μας και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα όπως την ονειρευτήκαμε, για εμάς και για τα παιδιά μας».

Σε μεγαλύτερη ανάλυση προχώρησε ο κ. Στέργιος Τζίτζιος, ο οποίος προέρχεται από τις Σέρρες. «Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στο νησί του Πυθαγόρα, του Επίκουρου, του Αρίσταρχου, όλων αυτών που καθιέρωσαν τη ναυσιπλοΐα, τη ναυπηγία και εξαπλώθηκαν σε όλη τη λεκάνη της Μεσογείου, μέχρι και τον Εύξεινο Πόντο».

Για τη δημιουργία της δημοκρατίας, την πρώτη Εθνοσυνέλευση και την ένωση που πρέπει να έχουν όλοι οι Έλληνες μίλησε ο κ. Τζίτζιος, ενώ ανέλυσε τι πρεσβεύει η «Ελλήνων Συνέλευσις».

Αναφορά στη δίωξη που έχει υποστεί ο πρόεδρος Αρτέμης Σώρρας, για τον κρατικό προϋπολογισμό, τη δράση των «Ελλήνων Συνέλευσις», εξήγησε επίσης ότι τα γραφεία Ε.ΣΥ. είναι αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο κ. Τζίτζιος.

00Sorras04

Οι αξίες και οι αρχές που πρεσβεύει η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει να κάνει με την πολιτική δράση του ανθρώπου που διέπεται από τις Ελλάνιες αξίες, όπως η ισότητα, η ελευθερία, η ανδρεία. Οι αξίες δημιουργούν τις αρχές ως σημεία αναφοράς κοινωνικού συστήματος τα οποία δημιουργούν συγκεκριμένο λειτουργικό πλαίσιο. Σύμφωνα με κείμενο στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΣΙΣ», η «Ελλήνων Συνέλευσις» λειτουργεί με άξονα τον πολίτη, ο οποίος συμμετέχει με τον δυνατότερο και αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση των καταστάσεων, αποφάσεων, δεδομένων και στην άσκηση εξουσίας, ουσιαστικά είναι αυτός που άρχει πολιτικά στην Ελλήνων Πολιτεία».

Ελένη Χατζηγεωργίου

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από αλλοδαπούς

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στο Βαθύ της Σάμου. Ταυτοποιήθηκαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Πρεμιέρα σε αργό ρυθμό

Μπορεί να προέκυψε την τελευταία στιγμή η πολύ σημαντική απουσία του Μίροτιτς, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη

Περισσότερα »