Παρέμβαση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ για την αποδυνάμωση της Π.Υ. στο Βόρειο Αιγαίο

Το θέμα της υποστελέχωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ιδίως στη Λέσβο και τη Σάμο, έθεσε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ το οποίο συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα.

Η Περιφερειάρχης εξέφρασε τον προβληματισμό της για την αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη συνεπαγόμενη μείωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, καθώς μετακινήθηκε προς στα τοπικά αεροδρόμια αξιόμαχο και έμπειρο προσωπικό στο πλαίσιο υλοποίησης της σύμβασης με τη Fraport.

Ειδικότερα, εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, η κα. Καλογήρου ζήτησε από το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ να εκφράσει την ανησυχία του και να αιτηθεί την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ αποφάσισε ομόφωνα να παρέμβει στις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »