Παράταση των μέτρων και πέραν της 10ης Μαϊου για τους διαμένοντες στο ΚΥΤ ζητά ο Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος

Παράταση των μέτρων και πέραν της 10ης Μαϊου για τους διαμένοντες στο ΚΥΤ ζητά ο Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος

Επιστολή προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Μετανάστευσης και Ασύλου και Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, απέστειλε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, όπου τους ζητά την παράταση των μέτρων για τους διαμένοντες στο ΚΥΤ Σάμου, με στόχο την πρόληψη κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, όπως και να δοθεί στην κυκλοφορία η περιμετρική οδός πόλεως Σάμου. Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ

Σε συνέχεια της πρόνοιας που έχει επιδειχθεί από την Κυβέρνηση με την λήψη δέσμης μέτρων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο περιορισμός κυκλοφορίας του πληθυσμού που διαμένει στα ΚΥΤ, με στόχο την πρόληψη κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, θα παρακαλούσαμε, ειδικά για την περίπτωση της Σάμου να προβείτε σε παράταση της χρονικής διάρκειας των μέτρων πέραν της 10/05/2020.

Θεωρούμε πως η αιτούμενη παράταση είναι επιβεβλημένη στην περίπτωση της Σάμου, λαμβανομένης υπόψη της εγγύτητας του ΚΥΤ με το κέντρο του αστικού ιστού της πόλεως αφενός και της μερικής χαλάρωσης των μέτρων για τον τοπικό πληθυσμό, αφού κοινή εντύπωση όλων μας είναι ότι εισερχόμαστε σε «αχαρτογράφητα ύδατα».

Παράλληλα παρακαλούμε για την απόδοση, στην κυκλοφορία της περιμετρικής οδού πόλεως Σάμου και ιδίως των κόμβων που συνδέουν την περιμετρική με το κέντρο της πόλεως (έμπροσθεν Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), του κόμβου των εργατικών κατοικιών και των Σ.Ο.Α.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΝΤΖΟΣ

RadioCafe

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »