Παραμένει στο βαθμό του Ταξιάρχου ο νυν Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ. Σε Ταξίαρχο προήχθη ο Υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Ζαχαρόπουλος

Έπειτα από συνεδρίαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις και οι έκτακτες κρίσεις των Συνταγματαρχών, Ταξιάρχων και Υποστρατήγων Όπλων και Σωμάτων.

Σύμφωνα με αυτές, ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Αντώνης Κωστάκης, παραμένει στο βαθμό του για τρίτο έτος. Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, λόγω των γνωστών γεγονότων με τη γείτονα χώρα, αν θα μετατεθεί ή θα παραμείνει για δεύτερο έτος στη θέση του Διοικητή. Αυτό θα γίνει γνωστό τις προσεχείς μέρες.

Ευχάριστα είναι όμως τα νέα και για τρείς Αξιωματικούς (ο ένας γαμπρός στη Σάμο και δύο Σαμιώτες), οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό του Ταξιάρχου. Αναλυτικά:

Σε Ταξίαρχο προήχθη ο μέχρι τώρα Υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης (ΤΘ) Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος.

00Zaxaropoulos

Σε Ταξίαρχο προήχθη ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Εμμανουήλ Θεοδώρου ο οποίος υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Στρατού προερχόμενος από την ΕΛΔΥΚ.

Σε Ταξίαρχο προήχθη ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Δημήτρης Βακεντής ο οποίος υπηρετεί στο ΓΕΣ, ενώ πριν ένα χρόνο υπηρετούσε στη θέση του Επιτελάρχη της 79 ΑΔΤΕ.

Στον Ταξίαρχο κ. Αντώνη Κωστάκη ευχόμαστε το καλύτερο που επιθυμεί (παραμονή ή μετάθεση), στους τρείς νεοπροαχθέντες Ταξιάρχους υγεία και «σιδεροκέφαλοι».

Αλέξης Κομνηνός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δημοτική παράταξη «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» Έκπληξη ο εξαναγκασμός των γονέων στη μεταφορά των μαθητών με δικά τους μέσα

Δημοτική παράταξη «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» Έκπληξη ο εξαναγκασμός των γονέων στη μεταφορά των μαθητών με δικά τους μέσα

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον   εξαναγκασμό των γονέων να μεταφέρουν από μόνοι τους, τα παιδιά που θα μεταφερθούν σε άλλα  σχολεία, με  την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη

Περισσότερα »