Παραλαβή νέου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου

Παραλαβή νέου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου

Μετά από προσπάθειες περίπου 2 ετών ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παραλαβή νέου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου και συγκεκριμένα για την ειδικότητα «Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου».

Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Νίκος Τριανταφύλλου, Διευθυντής του ΔΙΕΚ Σάμου:

00EkavDiep

«Ο νέος εξοπλισμός αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης των εκπαιδευομένων. Σημειώνεται πως, έχουν προβλεφθεί για εκείνους και άλλες, καινοτόμες και εξειδικευμένες δράσεις εκπαίδευσης σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, το Νοσοκομείο Σάμου, την ΕΟΔ Σάμου, με την εμπειρία εξωτερικών συνεργατών και διαπιστευμένων εκπαιδευτών.

00EkavDiep01

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2020 ολοκληρώνει την φοίτηση του το δεύτερο τμήμα της ειδικότητας που το ΙΕΚ υλοποίησε αξιοποιώντας την πρώτη ευκαιρία που μας δόθηκε με στόχο να προσθέσουμε τη συμβολή μας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών στη Σάμο και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας».

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »