Παραδόθηκε επιταγή 476 ευρώ στο Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου» που ήταν τα έσοδα από φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ

Το ποσό των 476 ευρώ παρέδωσαν σε επιταγή στους εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου» ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης κ. Πολύχρονος.

Η σεμνή τελετή παράδοσης έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο παρουσία δημοτικών συμβούλων, της προέδρου του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κας Άννης Ανδρεάδη, του μέλους του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Νίκου Σβερκίδη.

00KoinonikoFarmakeio02

Εκ μέρους του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου» ήταν οι κα Μανιάνα Πόνη, κα Ειρήνη Τσιλίρη και ο κ. Σπύρος Κατσαρός, καθώς και ο εκπρόσωπος της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών κ. Αγαμέμνων Αγγελετόπουλος οι οποίοι ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και δήλωσαν πιο δυνατοί για να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η αείμνηστη Βαγγελίτσα Καραγεωργίου.

Επίσης η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδη, υποσχέθηκε ότι ανάλογος αγώνας θα γίνει και στο Καρλόβασι. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων του Δήμου Σάμου και της 79 ΑΔΤΕ.

Αλέξης Κομνηνός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »