Πανσέληνος Αυγούστου στη Μουρτιά Βλαμαρής. Εκεί που όλοι γίνονται μια παρέα

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Για τρίτη φορά φέτος, θα βρεθούμε στην Μουρτιά της Βλαμαρής, ν’ απολαύσουμε την πανσέληνο του Αυγούστου. Όπως κάθε χρόνο ο καθένας μπορεί να φέρει μαζί το φαγητό του, ενώ θα βρίσκεται κοντά μας και ο φίλος μας ΓΙΩΡΓΟΣ με τα σουβλάκια, τους λουκουμάδες τις μπύρες και τα αναψυκτικά.

Ο καθένας μας θα φροντίσει, όπως τις άλλες φορές για τη ψάθα, το τραπεζάκι του και τις καρέκλες του. Παρακαλούμε να σεβαστείτε όπως και τις άλλες φορές το χώρο και την καθαριότητά του.

Εννοείτε ότι απαγορεύονται οι φωτιές, ενώ για την εγγύηση της προστασίας του δάσους, θα βρίσκεται κοντά μας και το εθελοντικό κλιμάκιο πυρόσβεσης Βαθέος Σάμου. Για οτιδήποτε νεώτερο θα ακολουθήσει άλλη ανάρτηση η αλλιώς μόνο υπενθύμιση.

Για τους φίλους μας που διαθέτουν βάρκες, θα σας παρακαλέσουμε την Παρασκευή (16/08), που θα μαζευτούμε ν’ απολαύσουμε την πανσέληνο στη Μουρτιά, μέχρι τις 18:30 να έχετε βγάλει τις βάρκες σας, ώστε να μην έχουμε κάποιο ατύχημα. Όσοι από εσάς τις βγάζετε στη στεριά.

Επίσης ορισμένα άτομα θα βοηθούν στο παρκάρισμα των αυτοκινήτων, οπότε παρακαλούμε να λαμβάνετε υπόψη τις κατευθύνσεις τους. Όλοι θα κατεβαίνετε ως την παραλία, όπου θα αποβιβάζονται οι επιβάτες και τα πράγματα που ο καθένας θα φέρει μαζί του και στη συνέχεια θα καθοδηγείστε για το που θα παρκάρετε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την βοήθεια σας, ώστε να περάσουμε όλοι όμορφα.

Σύλλογος κατοίκων Βλαμαρής Σάμου

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »