Πανσαμιακό Σωματείο Α.με.Α. «Νίκος Μένεγας ο Ίκαρος» σχετικά με τοποθέτηση seatrack σε παραλίες της Σάμου

Πανσαμιακό Σωματείο Α.με.Α. «Νίκος Μένεγας ο Ίκαρος» σχετικά  με τοποθέτηση seatrack σε παραλίες της Σάμου

Σχετικά με την τοποθέτηση των πέντε (5) seatrack στο νησί μας, και μετά από τηλεφωνική συνομιλία του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου μας, κ. Μάριου θράβαλου και της κ. Αγγέλας Καζάκου, μηχανικού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το παραπάνω έργο είναι στην τελική του φάση.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, έστω και στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου, να έχουν τοποθετηθεί τα  seatrack  στις παραλίες που έχουν επιλεγεί πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Θα θέλαμε από τους υπεύθυνους  του  Δήμου Ανατολικής Σάμου που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου να μας ενημερώσει  πόσα seatracκ  έχουν οριστεί για κάθε Δήμο, σε τι φάση βρίσκεται το  έργο και πότε δύναται να περατωθεί, μιας και σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρεται σε αυτό το  έργο κοστολογημένα.

Δεδομένων των σοβαρών ελλείψεων σε υποδομές για τους ανθρώπους με αναπηρία σε όλο το νησί διαχρονικά και του πρόσθετου βάρους που αυτό δημιουργεί στους ανάπηρους και τις οικογένειες τους, σας καλούμε να δώσετε την βαρύτητα που αρμόζει σε ένα τόσο σημαντικό έργο, για τους μόνιμους κατοίκους καθώς και τους επισκέπτες, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα Α.με.Α, φέρνοντάς το εις πέρας το συντομότερο δυνατό ώστε να μην χαθεί το καλοκαίρι.

Σας ευχαριστούμε

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μιχάλης Αναγνώστου                         Μάριος Θράβαλος

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Στάντζος: «Γενναία αποσυμφόρηση του ΚΥΤ και ο υπόλοιπος πληθυσμός στου «ΖΕΡΒΟΥ». Μην μας πανικοβάλλει το επίπεδο 2 ή 3..»

Γιώργος Στάντζος: Καθυστερούν οι αδειοδοτήσεις για τις κατεδαφίσεις με ότι αυτό συνεπάγεται

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος και αναφέρθηκε στα

Περισσότερα »