Πανηγυρική 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου

Την 1η του συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου, καθώς και των μελών των Επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, πραγματοποίησε την Κυριακή (08/09) το σώμα των εκλεγμένων από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην πόλη του Καρλοβάσου.

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ομαλή διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, ευχήθηκε καλή αρχή και την ελπίδα για μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία όλων, με γνώμονα το καλό του τόπου.

Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Δυτικής Σάμου εξελέγη η κα Αριάδνη Ρίγλη, Αντιπρόεδρος ο κ. Πανούσος Αρτέμης (από το συνδυασμό του κ. Καλατζή) και Γραμματέας η κα Αγγελική Γαλανού-Αναγνώστου (από το συνδυασμό του κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη).

00Karlo02

Στην Οικονομική Επιτροπή συμμετέχει ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης με τους δύο αντιδημάρχους κ. Νικόλαο Βακάκη και κ. Δημήτρη Βολακάκη, ενώ εκ μέρους της συμπολίτευσης εκλέχτηκε ο κ. Νικόλαος Κάρλας με αναπληρωματικό τον κ. Δημήτριο Κυπραίου.
Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν ο κ. Αναστάσιος Καλατζής και αναπληρωματικός ο κ. Νικόλαος Ανδρεάδης και ο κ. Βασίλης Κοσμάς από την αντιπολίτευση.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποτελείται από τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη και τους Αντιδημάρχους κ. Βολακάκη Δημήτριο και κ. Διακοσταμάτη Γεώργιο, ενώ τακτικό μέλος ψηφίστηκε ο κ. Παναγιώτης Λυμπέρης με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Στέλιο Λογοθέτη.

00Karlo03

Εκ μέρους του αντιπολιτευόμενου συνδυασμού εξελέγησαν η κα Ιωάννα Καραγιάννη με τον κ. Μανόλη Ευγενικό ενώ από τη Λαϊκή Συσπείρωση μετέχει ο κ. Δημήτρης Αποστόλου.

Να σημειωθεί ότι η “Λαϊκή Συσπείρωση” απείχε των ψηφοφοριών, όπως έγινε και στο Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Φωτογραφίες της κυρίας Μαρίας Ελευθερίου – Ασημίνα, την οποία και ευχαριστούμε)…

Ελένη Χατζηγεωργίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »