Π. Σουρέτης, Intrakat: To 2019 θα ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα τα αεροδρόμια σε Άκτιο, Κεφαλλονιά, Σκιάθο, Σάμο, Μυτιλήνη και Ρόδο

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Τη διαβεβαίωση ότι θα ολοκληρωθούν εντός του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος τα αεροδρόμια του Ακτίου, της Κεφαλονιάς, της Σκιάθου, της Σάμου, της Μυτιλήνης και της Ρόδου, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Πέτρος Σουρέτης, στην εκδήλωση της Fraport Greece για την παρουσίαση του νέου αεροδρομίου της Μυκόνου.

Ο κ. Σουρέτης ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν «σκληρά και δημιουργικά», όπως είπε, για να ξεπεραστούν εμπόδια και να βρεθούν λύσεις, ώστε το 2018 να έχουν ολοκληρωθεί τα αεροδρόμια της Καβάλας, της Ζακύνθου και των Χανίων και “μέσα στο 2019 θα ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα Άκτιο, Κεφαλλονιά, Σκιάθος, Σάμος, Μυτιλήνη και Ρόδος”.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Fraport Greece και τον όμιλο Κοπελούζου για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην εταιρεία, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που «παρά την δικαιολογημένη δυσπιστία, λόγω της γενικής κατάστασης, ξεπέρασαν τις επιφυλάξεις τους, πίστεψαν σ’ εμάς και την αξιοπιστία μας».

Σχολιάζοντας το εγχείρημα της κατασκευής του αεροδρομίου της Μυκόνου, ο διευθύνων σύμβουλος της Intrakat τόνισε ότι αποτέλεσε «το δύσκολο μεγάλο βήμα για την εταιρεία, καθώς ήταν έτοιμη να περάσει σε άλλο επίπεδο και της δόθηκε η ευκαιρία να το αποδείξει, κάτω όμως από απρόβλεπτες και αντίξοες συνθήκες».

Τέλος, ευχαρίστησε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, καθώς όπως είπε πολύτιμο κεφάλαιο για την Intrakat είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι διαθέτουν «υψηλή επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, με εξαιρετική εταιρική κουλτούρα, με δημιουργικότητα, αφοσίωση και τελειομανία».

Πηγή: www.metaforespress.gr

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα