Όταν τα παιδιά… περπατούν στην πόλη

Η πρώτη μέρα δράσης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, μετά τον εθελοντικό καθαρισμό στην παραλιακή από τους μεγάλους την Κυριακή (15/09), ήταν  για τα παιδιά. Για τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τα «Πουλάκια» που όλοι ξέρουμε και όχι μόνο βέβαια, παρών και ο Παιδικός Σταθμός «Το Χαμόγελο» και δύο Μαρίες, Γεραλέξη και  Καρρά με το αστείρευτο κέφι τους, που περπάτησαν με διάφορους τρόπους στην παραλία της πρωτεύουσας.

00Kinitikotita04

Με κανονικό ρυθμό, τρέχοντας, περπατώντας πλάγια, κρατώντας αντικείμενα που δεν έπρεπε να πέσουν, αλλά και διάφορα παιχνίδια στο τέλος απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα, με στεφάνια, με μπαλόνια και άλλα πολλά. Τα παιδιά το διασκέδασαν με την καρδιά τους και έδωσαν στην παραλία της πόλης την ζωντάνια που της λείπει.

00Kinitikotita05

Θα μπορούσαν να είναι περισσότερα, όπως θα μπορούσαν και οι πολίτες αυτής της πόλης να έρθουν κοντά στα παιδιά και τις δράσεις που γίνονται, ώστε να εκλείψει έστω και για κάποιες ώρες η γκρίνια και η μιζέρια που την ταλανίζει.

Πηγή: www.samiaki.tv

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »