Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2019Α΄ΕΣΣΟ, στο στρατόπεδο Αιμιλίου Πούλμαν παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2019Α΄ΕΣΣΟ, στο στρατόπεδο Αιμιλίου Πούλμαν παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ

Σε κλίμα υπερηφάνειας και συγκίνησης και παρουσία πλήθους πολιτών, συγγενών και φίλων των νεοσυλλέκτων, έγινε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η ορκωμοσία της Α΄ΕΣΣΟ του νέου έτους, στο στρατόπεδο Αιμιλίου Πούλμαν στο Μαλαγάρι, με την τιμητική παρουσία του αρχηγού του Γ.Ε.Σ. Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά.

00OrkomosiaAGES02

Η τελετή ξεκίνησε με τα τυπικά, δηλαδή την προσέλευση του τιμωμένου Στρατηγού και των άλλων επισήμων, την παρέλαση της Πολεμικής Σημαίας και στη συνέχεια την δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευσέβιος, παρουσία πλήθους ιερέων και ψαλτών από στρατευμένους. Στη συνέχεια έγινε η ορκωμοσία των 274 νεοσυλλέκτων και διαβάστηκαν οι ημερήσιες διαταγές, μίλησε δε προς τους νεοσυλλέκτους και τους συγγενείς τους ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

00OrkomosiaAGES03

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του στρατοπέδου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της 79 ΑΔΤΕ και τη διεύθυνση του Λοχαγού (ΜΣ) Δημητρίου Πράπα και αμέσως μετά στρατευμένοι και φιλοξενούμενοι πολίτες μετέβησαν στην αίθουσα δεξιώσεων του στρατοπέδου, όπου υπήρχαν κεράσματα.

00OrkomosiaAGES04

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα