Ορκίσθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αν. Σάμου κα Αρβανίτη Παρασκευά (Βούλα) και ο Σύμβουλος Κοινότητας Βαθέος κ. Βογιατζής Δημήτρης

Έναρξη την Τρίτη 24/09 των Τμημάτων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Το μέλος της παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος κα Αρβανίτη Παρασκευή (Βούλα) του Νικολάου, την Πέμπτη 05/09/2019 ορκίσθηκε και υπέγραψε, παρουσία του Δημάρχου κ. Στάντζου Γεωργίου, το πρακτικό ορκωμοσίας, διότι απουσίαζε δικαιολογημένα από την τελετή ορκωμοσία των αιρετών του Δήμου Ανατολικής Σάμου στις 31/08/2019.

00Orkomosia02

Η κα Αρβανίτη, είχε εκφράσει τη πολιτική της βούληση να συμπράξει και να υπογράψει το πρακτικό σύμπραξης των παρατάξεων ΑΝΑ.ΣΑ για τη Σάμο και Πορείας Ευθύνης μετά την ορκωμοσία της, οπότε την ίδια ημέρα υπέγραψε και το σχετικό πρακτικό.

00Orkomosia01

Στις 05/09/2019 ορκίσθηκε και υπέγραψε, παρουσία του Δημάρχου κ. Στάντζου Γεωργίου, το πρακτικό ορκωμοσίας, ο εκλεγμένος Σύμβουλος Κοινότητας Βαθέος, Βογιατζής Δημήτριος του Χρήστου, διότι απουσίαζε δικαιολογημένα από την τελετή ορκωμοσίας των αιρετών του Δήμου Ανατολικής Σάμου στις 31/08/2019.

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »