Ώρα για νίκη

Ώρα για νίκη

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Διάβασε την αξιολόγηση των ειδικών για το vistabet casino

Στο Μαρόκο η κατάσταση με το «μαμούνι» ζορίζει επικίνδυνα με το φάσμα της εκ νέου διακοπής του πρωταθλήματος ορατό. Αναβάλλονται συνεχώς αγώνες λόγω των αλλεπάλληλων κρουσμάτων στις ομάδες. Εκτός απροόπτου, ο αγώνας της Μουλουντία Οουζντά με την Ρατζά Μπενί Μελάλ θα προλάβει να γίνει.

Η Μουλουντία είναι 3η με 40 πόντους σε 24 ματς, αλλά πίσω της είναι η Μπερκάνε με ίδιους πόντους αλλά σε 22 ματς, ενώ μπροστά της η Ουιντάν επίσης με 40 πόντους αλλά σε 21 αγώνες. Αν θέλει να διεκδικήσει τη 3η θέση που οδηγεί στους θεσμούς της Αφρικής, οφείλει να κερδίσει την τελευταία και μάλλον καταδικασμένη σε υποβιβασμό Μελάλ.

Δεν φτάνει που η Μελάλ είναι τελευταία, έχει χτυπηθεί και ανελέητα από την μάστιγα της ίωσης. Για σήμερα, εκτός των άλλων, θα στερηθεί τους δύο «αξιόπιστους» επιθετικούς που διαθέτει λόγω της ίωσης. Τον Μπενζελούμ (Ε, 15/2) και τον Σαλχί (Ε, 8/2). Ο δεύτερος σε συνέντευξή του αναφέρει πως έχει δει το… χάρο με τα μάτια του καθώς ακόμα έχει θέμα με την ίωση. Πάει στη Μουλουντία οριακά με 15 παίκτες.

Πέραν αυτού εκτός έδρας η Μελάλ είναι αδύναμη (0-1-9 με 1-13 γκολ) σε σχέση με τη Μουλουντία που εντός είναι πολύ δυνατή (8-2-2 με 17-9 γκολ). Στο τελευταίο της ματς μπορεί να έφερε εκτός έδρας 1-1 στην 6η και αξιόλογη Ραμπάτ, αλλά ο κόουτς έριξε… άγρια γκάζια στους παίκτες. Εκτιμώ ότι το ματς θα κυλήσει ομαλά, δεν θα δούμε «φάντασμα», είναι ώρα για νίκη της Μουλουντία απέναντι στο χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και το χάντικαπ λογικά θα επαληθευτεί.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα