Ομιλία για την ακτινοβολία των κεραιών από τον καθηγητή Γιάννη Μισιρλή

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Η Λαϊκή Επιτροπή Μαραθοκάμπου από κοινού με την Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ανεξέλεγκτη τοποθέτηση κεραιών, το Κλιμάκιο Εθελοντών Πυροσβεστών Μαραθοκάμπου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Όρμου Μαραθοκάμπου και την Ομάδα Γυναικών Μαραθοκάμπου της ΟΓΕ, διοργάνωσαν εκδήλωση την Παρασκευή 2 Αυγούστου  με θέμα «Ακτινοβολία κεραιών κινητής τηλεφωνίας: Βιολογικές επιπτώσεις». Ομιλητής ήταν ο Γιάννης Μισιρλής, καθηγητής Βιοιατρικής Τεχνολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο καθηγητής εξήγησε τι είναι και πως λειτουργεί η ακτινοβολία, ποιες συνέπειες από την επίδρασή της κι επομένως ποιες οι επιπτώσεις της στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Αναφέρθηκε στις πλέον αξιόπιστες έρευνες που αποδεικνύουν την επίδραση της ακτινοβολίας στην υγεία των ανθρώπων κι ανέφερε πειστικά παραδείγματα για το πως εμπόδιο στην προστασία των ανθρώπων μπαίνει η κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων τηλεπικοινωνιών, προϊόντων επικοινωνίας κλπ.

Εκ μέρους των φορέων δηλώθηκε η αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που προστατεύει τα κέρδη των μονοπωλίων αλλά αφήνει απροστάτευτο το λαό. Αγώνας δεμένος με την πάλη και τις διεκδικήσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του λαού της περιοχής.

00VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »