Ολοκληρώθηκε το τουρνουά φιλίας παγκορασίδων στη Σάμο με τη Γαλλία να κατακτά την πρώτη θέση

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά φιλίας παγκορασίδων στη Σάμο, όπου η Γαλλία κατέκτησε την πρώτη θέση. Ένα τουρνουά που ξεκίνησε από την Παρασκευή 07 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 09 Ιουλίου. Ένα τουρνουά όπου είδαμε πολύ καλά παιχνίδια από κορίτσια U15 όπου είναι το μέλλον των Εθνικών ομάδων Γυναικών.

Η Γαλλία σίγουρα πιο καλή ομάδα, πιο έτοιμη θα λέγαμε για μεγάλα παιχνίδια, έκανε το 3/3 και κατέκτησε την πρώτη θέση αν και στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε δυσκολεύτηκε από την Ισπανία που έκανε το καλύτερό της παιχνίδι. Στη δεύτερη θέση η Εθνική μας ομάδα (Ελλάδα), στην τρίτη θέση η Ισπανία και στην τέταρτη θέση η Ιταλία. Στα ευχάριστα της βραδιάς η χρησιμοποίηση έστω και για λίγα λεπτά της αθλήτριας του Κούρου Έλενας Χατζηαντωνίου, που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της τελευταίας ημέρας:

Γαλλία-Ισπανία 66-63

Διαιτητές: Τσολάκος-Φροζολίνι

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 43-36, 52-51, 66-63.

Γαλλία (Μπορντό): Φαρσί 2, Καρντενάλ 14, Κεσλέρ 12, Ντεσάρτ 4, Νταραμί 2, Μπουσιέρ 8, Μοστάρ 10, Εμπού 2, Ρεϊνό 5, Σιντά Αμπεγκά 4, Ρίτσμοντ, Νιαρέ 3

Ισπανία (Λαχόζ): Ντεμπέλε 11, Λαμανά, Ρουέδα 2, Σάντσεθ 2, Κουέβα, Μάτο 13, Γκαρθία 14, Καπέλ 4, Τόρες 6, Φράιλε 11.

Διαιτητές: Τσολάκος-Φροζολίνι.

00TournouaFilias001

Ελλάδα-Ιταλία 53-40

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 28-23, 42-36, 53-40.

Ελλάδα (Μπακογεώργος): Γούλα 9, Πολυμένη 5, Δερμιτζάκη, Λέξα, Σακελλαρίου 4, Μποσγανά 7, Καστρινάκη, Παπαροϊδάμη, Σκουμπάκη, Λιγνού 2, Παπαδοπούλου 7, Χατζηλεοντή 19, Χατζηαντωνίου

Ιταλία (Τζέμπια): Μποβέντζι 5, Νατίβι, Αλέβι 1, Τουρέλ 8, Νατάλι 9, Λεονάρντι 5, Νανέτι, Ρόνκι, Σπινέλι 7, Λεοναρντίνι 2, Φρανκίνι, Τσελάνι 3.

Διαιτητές: Μααραβί-Μπαένα.

Με το τέλος του αγώνα επιδόθηκαν τα μετάλλια και τα κύπελλα στις 4 ομάδες, ενώ τιμητικές πλακέτες επέδωσε η Ε.Ο.Κ. στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο για τη συμβολή του στη διεξαγωγή του τουρνουά φιλίας και πλακέτα ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου στην Ε.Ο.Κ.

Μετάλλια και κύπελλα επέδωσαν οι Αντιδήμαρχοι  Δήμου Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου και κ. Χριστόδουλος Σεβαστάκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής και ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Γιάννης Δρίλλιας, ο Αντιπρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Βαγγέλης Μαούνης, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σάμου κ. Δημήτρης Βογιατζής.

Το κύπελλο στην 1η ομάδα του τουρνουά (Γαλλία), επέδωσαν από κοινού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος και η πρόεδρος του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ κ. Γιάννης Κουτραφούρης.

Αλέξης Κομνηνός

Φωτογραφίες από τον αγώνα Γαλλία – Ισπανία ΕΔΩ

Φωτογραφίες από τον αγώνα Ελλάδα – Ιταλία ΕΔΩ

Φωτογραφίες από τις απονομές ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα