Ολοκληρώθηκε η Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2017»

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2017», που πραγματοποιήθηκε  από 7 έως και 10 Δεκεμβρίου.

00Izmir01

Οι επισκέπτες αλλά και οι τουριστικοί επαγγελματίες που επισκέφτηκαν τον χώρο που φιλοξενούσε το περίπτερο της Σάμου, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και απόλαυσαν εικόνες που έδιναν την αίσθηση ότι είσαι στο νησί! Το γλυκό κρασί, το ούζο και φυσικά η σούμα που υπήρχε ως κέρασμα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους που τα δοκίμασαν.

00Izmir02

Ένα Μεγάλο ευχαριστώ στο Επιμελητήριο Σάμου που και πάλι χρηματοδότησε την ενοικίαση και την κατασκευή ενός χώρου που ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των μελών του και όχι μόνο.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες και τους συνεργάτες τους που ήρθαν από τη Σάμο  και έβαλαν προσωπική εργασία για να έχουμε δυναμική παρουσία στο περίπτερο μας αυτές τις τέσσερις ημέρες που βρισκόμασταν στην έκθεση μαζί με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σάμου. Θα θέλαμε ευχαριστήσουμε και τις επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που προσέφεραν τα είδη τους για να υπάρχουν τα ανάλογα κεράσματα.

00Izmir04

 

Η νέα Τουριστική περίοδος, που θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2018, ελπίζουμε και θέλουμε να είναι περισσότερο επιτυχημένη για όλους τους κλάδους που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν και ευχόμαστε να έχει συμβάλει για μία ακόμα φορά η συμμετοχής μας στην έκθεση της Σμύρνης σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων.

00Izmir05

Ξεκινήσαμε ήδη τον σχεδιασμό μας για το επόμενο ραντεβού μας στην Σμύρνη από 6 έως 9 Δεκεμβρίου 2018.

Καλές Γιορτές και πάντα επιτυχίες για τα νησιά μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

00Izmir06

00Izmir07

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »