Ολοκληρώθηκε η Aegean Regatta 2018 με την τελετή βράβευσης των πληρωμάτων

Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Σάμου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο βράδυ (25/08) η Aegean Regatta 2018 με τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν από τους διοργανωτές σε όλες τις κατηγορίες. Η τελετή έλαβε χώρα στην παραλιακή οδό της πόλεως Σάμου παρουσία του προέδρου του «Ποταμιού» κ. Σταύρου Θεοδωράκη, του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Γιανέλλη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Κυριαζή, του προέδρου της Επιτροπής Ανοικτής Θάλασσας της Ομοσπονδίας κ. Λάζαρου Τσαλίκη και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων (εκπρόσωποι των ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι). Έντονη και η παρουσία του κόσμου στην τελετή βράβευσης που χειροκρότησε θερμά τους νικητές.

00AegeanRegatta02

Βραβεύτηκαν τα πληρώματα που επικράτησαν στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν, αλλά είχαμε και την ανακοίνωση από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Γιανέλλη για τη διαδρομή της επόμενης Aegean Regatta, η οποία θα γίνει σε δύο ακριτικά νησιά, τα Ψαρά και τις Οινούσσες και σε δύο λιμάνια της Λέσβου.

00AegeanRegatta03

Ειδικό αναμνηστικό κύπελλο δόθηκε από τους διοργανωτές στη μνήμη του τραγουδιστή Νίκου Παπάζογλου, ο οποίος τιμούσε πάντα με την παρουσία του την Aegean Regatta.

00AegeanRegatta04

Δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τους διοργανωτές σε όσους βοήθησαν για την τέλεση των αγώνων και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη βοήθεια που πρόσφερε η ΕΟΔ Σάμου, χωρίς όμως να της επιδοθεί κάποιο αναμνηστικό κι εδώ νομίζουμε ότι ήταν ένα σφάλμα των διοργανωτών.

00AegeanRegatta05

Στη βραδιά πήρε μέρος και ο ΕΟΣ Σάμου, όπου με τα κρασιά του και τα cocktails με βάση το Σαμιώτικο κρασί, έδωσε μια δόση δροσιάς στη ζεστή βραδιά.

Η Aegean Regatta διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και συνδιοργανώθηκε από την Επιτροπή Ανοιχτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τον Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, τον Α.Ο. Αιγαίου, τον Ν.Ο. Χίου, τον Ν.Ο. Σάμου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ Μυτιλήνης, τον Ν.Ο. Λέρου και τον Ι.Ο. Μυτιλήνης, ενώ είναι μία διεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση με απήχηση σε Έλληνες και ξένους ιστιοπλόους.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

00VKDMarket1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα