Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της Ικαρίας από τον Τουρκικό ζυγό

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της Ικαρίας από τον Τουρκικό ζυγό. Λόγω εκτάκτου προβλήματος στις εορταστικές εκδηλώσεις δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

00IkariaEkdhloseis02

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιο, ενώ στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι βουλευτές κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ, ο Έπαρχος Ικαρίας κ. Παναγιώτης Γενούζος, ο Λιμενάρχης Σάμου, εκπρόσωποι των Όπλων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Δήμαρχος Ικαρίας κ. Στέλιος Σταμούλος και ο Δήμαρχος Φούρων κ. Γιάννης Μαρούσης, o θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής και η Αντιεισαγγελέας Σάμου κα Μαρία Τσιριγώτη.

00IkariaEkdhloseis03

Επίσης το ακροβατικό αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας F-16C Block 52 + ΖΕΥΣ, μετά το τέλος των εκδηλώσεων πραγματοποίησε μια μοναδική αεροπορική επίδειξη.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »