Ολική καταστροφή ιματισμού και άλλων ειδών σε αποθήκη Μ.Κ.Ο. στην περιοχή Ζερβού

Ολική καταστροφή ιματισμού και άλλων ειδών σε αποθήκη Μ.Κ.Ο. στην περιοχή Ζερβού

Περίπου στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (20/12) εκδηλώθηκε φωτιά στο ισόγειο κατοικίας, δίπλα από το πρώην βενζινάδικο απέναντι από τον Άγιο Νεκτάριο στην περιοχή «Ζερβού», ιδιοκτησίας του κ. Βαγγέλη Σκάρου.

00FotiaRef01

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε παλέτες και χαρτόκουτα που βρίσκονταν εξωτερικά του κτιρίου και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των πυροσβεστών (ισχυρή πυροσβεστική δύναμη), ο χώρος έγινε παρανάλωμα.

00FotiaRef04

Από την πυρκαγιά έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές ακόμα και στο κτίριο, ενώ τα υλικά της αποθήκης που τυλίχθηκαν στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Και η ζημιά από μια πρώτη εκτίμηση είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Σάμου.

00FotiaRef02

Το ισόγειο του οικοδομήματος χρησιμοποιούνταν από Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιείται κυρίως στην ένδυση μεταναστών και χορήγηση ειδών πρώτης ανάγκης.

Ακόμα και πριν από λίγο στο σημείο υπήρχε όχημα της Π.Υ. Σάμου με δύο (2) πυροσβέστες για τυχόν αναζωπυρώσεις.

00FotiaRef05

000VKDMARKET111

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »