Οι τυχεροί αριθμοί του λαχείου και η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Απίστευτη επιτυχία σημείωσε η κοπή της πίτας του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην πιτσαρία ‘Συνάντηση’ στη Χώρα.

Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης παρουσία δεκάδων μελών και φίλων του ΧΟΡ.Ο.Σ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι κύριοι Χρήστος Χατζηχριστοδούλου (υποψήφιος Δήμαρχος Σάμου του συνδυασμού ‘Ανατροπή’) και Νίκος Τριανταφύλλου (υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος). Ακολούθησε μία υπέροχη βραδιά γεμάτη κέφι και ένα γλέντι με ζωντανή μουσική και πάρα πολύ χορό.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τη διεύθυνση, το προσωπικό και την ορχήστρα της Πιτσαρίας ΄Συνάντηση’ στη Χώρα για την άριστη εξυπηρέτηση και το αξέχαστο κέφι. Επίσης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Παραρτήματος του ΧΟΡ.Ο.Σ στον Παγώνδα, κυρίες Λίτσα Μαρκουλή, Στέλλα Σωτηράκη-Βαλεοντή και Έφη Λάζου για την παρασκευή της βασιλόπιτας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επιχειρηματίες, που για μία ακόμη φορά υποστήριξαν την εκδήλωση με την παραχώρηση δώρων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6μιση το απόγευμα, στο γραφείο του ΧΟΡ.Ο.Σ έγινε και η κλήρωση για το λαχείο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου, που σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση του σωματείου. Με τα έσοδα από το λαχείο θα ολοκληρωθούν οι παραδοσιακές ενδυμασίες οι οποίες ράβονται από Σαμιώτισσες μοδίστρες υπό την καθοδήγηση ειδικών, με σκοπό να δημιουργηθούν πιστά αντίγραφα της Σαμιώτικης παραδοσιακής ενδυμασίας τα οποία θα κοσμήσουν τις παρουσιάσεις των χορευτικών ομάδων του Ομίλου.

00KopiPitasXoros02

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής:

1ο Δώρο: Μία τηλεόραση 32 ιντσών F&U Led Slim, κερδίζει το νούμερο 1481.

2ο Δώρο: Δύο εισιτήρια στο σαλόνι πρώτης θέσης με το Νήσος Μύκονος από Σάμο για Πειραιά, προσφορά του ‘By Ship Travel’, κερδίζει το νούμερο 1992.

3o Δώρο: Μία δώρο επιταγή αξίας πενήντα (50) ευρώ για φαγητό από το ‘Γύρο Γύρο Όλοι Plus’ στο Καρλόβασι, κερδίζει το νούμερο 1395.

Η κλήρωση μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα του ΧΟΡ.Ο.Σ στο Facebook (Χορευτικός Όμιλος Σάμου / ΧΟΡ.Ο.Σ), όπου κανείς μπορεί να παρακολουθήσει το βίντεο.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί για μία ακόμη φορά το ταξιδιωτικό πρακτορείο ‘By Ship Travel’ καθώς και το ψητοπωλείο ‘Γύρο Γύρο Όλοι Plus’ στο Καρλόβασι για την ευγενική χορηγία των δώρων τους, καθώς και όλους όσους βοηθήσουν στη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει Αρχιπύραχος Παναγιώτης Κοτρίδης, μετά την αποχώρηση του Αρχιπύραχου Βασίλη Κοκμοτού. Ο κ. Κοτρίδης προήχθη πρόσφατα στο βαθμό

Περισσότερα »
Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με συναισθήματα, συγκινητικές ευχές και πολλά παιχνίδια και στέλνοντάς τα με το τρένο της αγάπης, κατάφερε να ενθουσιάσει

Περισσότερα »