Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Χίου και Σάμου υποψήφιοι με τον συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου

Οι δύο πρόεδροι των Επιμελητηρίων Χίου και Σάμου θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο», με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου. Πρόκειται για τους:

Λεγάτο Παντελή. Γεννήθηκε το 1973 στη Χίο και είναι επιχειρηματίας. Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου.

Κυριαζή Γεώργιο. Γεννήθηκε το 1960 στο Πυθαγόρειο της Σάμου και είναι επιχειρηματίας. Εκλέγεται για περισσότερα από 20 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού. Είναι Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εµπορίου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου.

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» ανακοινώνει, επίσης, τους εξής υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

Γυμνάγος Προκόπης. Ελαιοπαραγωγός. Γεννήθηκε το 1967 στη Μυτιλήνη και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Είναι μέλος του Ανεξάρτητου Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών και Κτηνοτρόφων Λέσβου και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λέσβου.

Μπεριστιανίδου Μάρθα. Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1984 στη Μυτιλήνη και κατάγεται από την Ερεσό. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης από το 2009.

Πετρέλλης Κυριάκος. Συνταξιούχος του ΟΤΕ. Γεννήθηκε στο Πλωμάρι το 1958. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου.

Τσουπής Παναγιώτης. Λογιστής. Γεννήθηκε το 1966 στη Μυτιλήνη. Είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέσβου. Είναι μέλος της Διοίκησης του Επιμελητήριου Λέσβου ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου. Επίσης, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου.

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:

Αδαμίδης Κωνσταντίνος. Γεννήθηκε το 1956 στο Κοντοπούλι της Λήμνου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Είναι Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Κοντοπουλίου (1995-1998), Δήμαρχος Μούδρου (1999-2010) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου. Διετέλεσε μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου (επί 10ετία) και μέλος της Ομάδας Τοπικής Δράσης των προγραμμάτων Leader.

Σαρικλής Θεόδωρος. Γεννήθηκε το 1980 στη Λήμνο και σπούδασε Τεχνολόγος Ναυπηγός Μηχανικός. Ασκεί από το 2013 τα καθήκοντα του νηογνώμονα του νησιού. Είναι αρτοποιός και ξενοδόχος. Διατέλεσε για σχεδόν 4 χρόνια πρόεδρος του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου.

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »