Οι «κομπιναδόροι ενεργούν βασιζόμενοι στην αφέλεια ορισμένων. Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ατόμου, στους Φούρνους

Εξιχνιάστηκε το Σάββατο (17/12), μετά από μεθοδευμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου, υπόθεση απάτης σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, στους Φούρνους Ικαρίας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, σε βάρος μίας ημεδαπής ηλικίας 20 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, την 24-11-2016, ένα άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, προσποιούμενος μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, τραπεζικό υπάλληλο, κατάφερε να αποσπάσει από τον 52χρονο, εξαπατώντας τον, το χρηματικό ποσό των 8.100 ευρώ, πείθοντάς τον, ότι το ποσό αυτό θα αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου ο 52χρονος να εκταμιεύσει χρήματα από επιδοτούμενο δάνειο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι η 20χρονη, εισέπραξε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, μέσω καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ., την ίδια ημέρα.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ). Το ΔΙΕΚ Σάμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους

Περισσότερα »