Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» αρχίζουν τους εμβολιασμούς σε παιδιά του ΚΥΤ Σάμου από 2 μηνών έως και 15 ετών

Πρόγραμμα 5ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2018 για το Δήμο Σάμου

Όσοι έχετε ήδη περάσει από τον περιοχή του περιφερειακού δρόμου, στη θέση του ΚΥΤ Σάμου, θα έχετε δει στημένες τις συγκεκριμένες σκηνές των φωτογραφιών. Πρόκειται για σκηνές που έχουν στήσει οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» που βρίσκονται πάλι στη Σάμο.

Από την Παρασκευή (15/03) και μέχρι την Κυριακή (17/03) και από 09:30-16:30 θα πραγματοποιούν εμβολιασμούς σε παιδιά ηλικίας από 02 μηνών έως 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμβόλια που θα πραγματοποιούν είναι το MMR (για ιλαρά – παρωτίτιδα – ερυθρά), το Pentavalent για διφθερίτιδα – τετάνου – ακυτταρικό κοκκύτη – πολυομελίτιδας αδρανοποιημένο + εμβόλιο αιμόφιλου, εμβόλιο για ηπατίτιδα β και εμβόλιο για πνευμονιόκοκκο.

00Doctors02

Όπως τουλάχιστον μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες οι σκηνές εφάπτονται του δρόμου και η είσοδος αλλά και η έξοδος όσων θέλουν να εμβολιαστούν είναι από τη μεριά του δρόμου. Απλά σε κάθε σκηνή υποθετικά θα γίνεται διαφορετικό εμβόλιο και σε διαφορετικές ηλικίες.

Οπότε οι οδηγοί που κινούνται στο συγκεκριμένο σημείο το τριήμερο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, εφόσον δεν υπάρξει αστυνόμευση.

Προσοχή!!!

00VKDGROUP

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »