Οι Έφεδροι Αξιωματικοί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στην Λέσχη Αξιωματικών Σάμου.

Ιδιαίτερη στιγμή όπου στην αρχή της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών αξιωματικών του Π.Ν. που “έπεσαν” στα Ίμια. Ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ. Εμμανουήλ Πέτρου στην ομιλία του εστίασε στο νόημα της λέξης «πατρίδα», εξηγώντας τόσο ετυμολογικά όσο και κυριολεκτικά τι σημαίνει πατρίδα και τα συναισθήματα που προκαλεί.

Στη συνέχεια ο πατήρ Τσάκαλος ευλόγησε την πίτα ευχόμενος μια καλή χρονιά, ενώ τυχερός ήταν ο κ. Γιώργος Σκαπέτης, εκπρόσωπος της Σαμιακής Τηλεόρασης.

00PitaEfedron02

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Γιώργος Κουρής, ο υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης (ΠΒ) κ. Κολοκοτρώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κυριαζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελισαίος Μαυρατζώτης, Νίκος Στεφανής, Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή, Αντώνης Σίμος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων Δημήτρης Βογιατζής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος Νίκος Βαρούμας, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Λογοθέτης, ο πρώην Νομάρχης Σάμου κ. Μανώλης Κάρλας, ο πρώην Δήμαρχις κ. Στέλιος Θάνος, κ.α.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα