Οι άνδρες των ΜΑΤ πληρώνουν από την τσέπη τους το τέλος διαμονής…

Τέλος διαμονής καλούνται να πληρώνουν και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, που διανυκτερεύουν σε ξενοδοχεία της χώρας για υπηρεσιακούς λόγους. Μάλιστα, επειδή η Ελληνική Αστυνομία μάλλον εκτίμησε ότι το τέλος αυτό αφορά μόνο τουρίστες, δεν προνόησε για την κάλυψη αυτών των εξόδων και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να πληρώσουν το τέλος από την τσέπη τους.

Τα σωματεία των Αστυνομικών ζήτησαν από το Αρχηγείο να αποκαταστήσει το θέμα και να προνοήσει για την κάλυψη του τέλους διαμονής. Το πρόβλημα είναι πιο έντονο στα νησιά με αυξημένες μεταναστευτικές ροές, καθώς οι αστυνομικοί των ΜΑΤ διαμένουν εκεί για πολλές ημέρες. Χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Ιωάννης Πεχλιβανάκης δήλωσε:

«Ένα ειδικό τέλος για πελάτες ξενοδοχείου καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι εμείς που βρισκόμαστε από την αρχή του έτους με τις διμοιρίες μας στα νησιά. Η διεύθυνση οικονομικών θα πρέπει να παρέμβει και να δώσει λύση, καθώς οι ξενοδόχοι ζητούν αυτό το τέλος να το επιβαρυνθούμε εμείς σαν πελάτες». Τι άλλο έχουν να δουν τα ΜΑΤ-ια μας, με την προχειρότητα, συνολικά, που εφαρμόστηκε αυτό το τέλος διαμονής…

Πηγή: www.tornosnews.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα