Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης εγκαινίασε το προεκλογικό του κέντρο στη Σάμο

Την Τρίτη το απόγευμα (14/05) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης εγκαινίασε το προεκλογικό του κέντρο στο Βαθύ της Σάμου, κοντά στην πλατεία Πυθαγόρα.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο εφημέριος του Αγίου Θεοδώρου π. Δημήτριος Ρηγάκης, ενώ στο προεκλογικό κέντρο βρέθηκαν αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μουτζούρη «Άλμα ανάπτυξης στο Αιγαίο».

 

Εκεί βρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα Φωτεινή Θαλασσινού, οι κ.κ. Βασίλης Πανουράκης και Πολυκράτης Κωνσταντινίδης, αλλά και ένα θερμό χαιρετισμό είχαν με τον κ. Κώστα Μουτζούρη οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Σάμου κ.κ. Αντώνης Σίμος και Γιώργος Στάντζος, αλλά και υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι, διάφορων Δημοτικών συνδυασμών.

00EgkainiaMoutzouris02

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο κ. Κώστας Μουτζούρης δήλωσε:

«Μιάμιση εβδομάδα πριν από την ημέρα των εκλογών, είναι όλο και πιο ξεκάθαρη σε όλους μας , ότι θα υπάρξει μία μεγάλη ημέρα για το συνδυασμό μας, «ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ». Βαδίζουμε με σοβαρότητα, λιτότητα, χωρίς πολιτικές φανφάρες και μεγαλοστομίες και στο τέλος πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει η τεχνοκρατική αντίληψη που έχουμε για τα πράγματα και η αγάπη που έχουμε για το Βόρειο Αιγαίο».

00EgkainiaMoutzouris03

Δηλώσεις έκανε και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Φωτεινή Θαλασσινού:

«Έχω την ιδιαίτερη χαρά να γνωρίζω προσωπικά τον κ. Μουτζούρη, ο οποίος είναι ένας αξιολογότατος άνθρωπος, με εμπειρία, με τεχνογνωσία και ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτόν τον τόπο. Αισθάνομαι πραγματικά ότι όχι απλά οι γνώσεις του είναι αυτές που θα συμβάλλουν τα μέγιστα αλλά και όλοι οι υποψήφιοι που τον πλαισιώνουν, είναι επίσης άτομα αξιόλογα, με όρεξη για δουλειά, τα οποία πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, θα έχουν μία παρουσία έντιμη, ηθική και με αξιοπρέπεια. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο πρέπει να υποστηριχτεί και από εδώ και πέρα, ένα καλό προεκλογικό αγώνα να ευχηθώ, έναν έντιμο αγώνα, με ήθος και αξιοπρέπεια και εύχομαι πραγματικά τα αποτελέσματα να αναδείξουν τον καλύτερο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »