Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης επισκέφθηκε τη Χίο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, συνοδευόμενος από τη συνεργάτιδά του Κλειώ Σιταρά, πραγματοποίησε τριήμερο επίσκεψης (Παρασκευή – Σαββάτο – Κυριακή) στη Χίο.

Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους και στελέχη των τοπικών φορέων, ενώ πραγματοποίησε και συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να έχει μία πλήρη εικόνα της σημερινής κατάστασης του νησιού και των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε και με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της Χίου, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης έμεινε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και την αποδοχή που είχε από το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους συναντήθηκε.

Έμεινε όμως προβληματισμένος από τη σημερινή εικόνα της Χίου, αφού το νησί έχει μεγάλα περιθώρια οικονομικής κυρίως ανάπτυξης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »