Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στις Πηγές Αραβησσού της Πέλλας

Θεατρική Παράσταση για παιδιά από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος"

Τους χορούς της Σάμου και της Ικαρίας παρουσίασε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Πηγών Αραβησσού στον Νομό Πέλλας, τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραβησσού.

Οι Σαμιώτες χορευτές του ΧΟΡ.Ο.Σ μαζί με τον χοροδιδάσκαλο Μάκη Ευαγγέλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατά χειροκροτήθηκαν από χιλιάδες θεατές που είχαν κατακλίσει τον χώρο της εκδήλωσης, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανύψηλους πλατάνους, λίμνες και τρεχούμενα νερά.

Η Σαμιώτικη αποστολή είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους εντυπωσιακούς καταρράκτες της Έδεσσας, τα Γιαννιτσά καθώς και άλλα αξιοθέατα του Νομού Πέλλας, ενώ δεν έλειψε και επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Για μία ακόμη φορά η συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου σε αυτή την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στη στήριξη της ακτοπλοϊκής εταιρείας Hellenic Seaways και το Πρακτορείο Εισιτηρίων ‘Fournoi Travel’ του κ. Χρήστου Γλαρού, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης θερμά ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παγώνδα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας ‘ΕΙΡΗΝΗ’ για την παραχώρηση παραδοσιακών ενδυμασιών για την αποστολή αυτή.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θα ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του δράσεις με τη συμμετοχή σε εργαστήρια και εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στη γειτονική Ικαρία, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της νέας χορευτικής χρονιάς και τα ‘Νέα Τμήματα’ ελληνικών παραδοσιακών και λατινοαμερικάνικων χορών που θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο.

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Terpsis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα