Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου ενημερώνει για το θέμα του προπονητή και τη μη επιστροφή των αθλητικών εμφανίσεων

Κατόπιν του θέματος που προέκυψε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και για ενημέρωση παραθέτουμε τα  γεγονότα σχετικά με την ιστιοπλοΐα τριγώνου του ναυτικού ομίλου Σάμου.

Η προσπάθεια της  διαρκούς λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος έγινε από το Ναυτικό Όμιλο Σάμου με την καταλυτικής σημασίας βοήθεια των γονέων των μικρών αθλητών.

Όταν φάνηκε ότι δεν μπορούσαν να καλυφθούν τα οικονομικά μεγέθη για την απασχόληση  προπονητή για τους χειμερινούς μήνες από τους γονείς και τον όμιλο ζητήθηκε η βοήθεια από το Δήμο και έγινε σύσκεψη με όλους τους προαναφερόμενους.

Το αποτέλεσμα ήταν σαφές ότι δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης του προπονητή και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί τους χειμερινούς μήνες η δραστηριότητα.

Αυτό προκάλεσε απογοήτευση στο ΔΣ. του ναυτικού ομίλου στους γονείς αλλά κυρίως στα παιδιά τα οποία είχαν δυνατότητες και τους στερήσαμε την ευκαιρία περαιτέρω εξελίξεις.

Ας σημειωθεί εδώ ότι ο ναυτικός όμιλος Σάμου δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από το  Δήμο σε αντίθεση  με άλλα πολιτιστικά σωματεία και αθλητικούς συλλόγους  και συντηρείται από το τμήμα ανοιχτής θαλάσσης και τις συνδρομές των μελών του.

Για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την επιστροφή των εμφανίσεων των αθλητών της αποστολής στο Κάουνας ο ατυχής χειρισμός έγινε με περίεργη αντίληψη για την οικονομία που όμως αποκαταστάθηκε άμεσα με την παρέμβαση του δημάρχου.

Τέλος  ευχαριστούμε το Δήμο Σάμου για τη βοήθειά του στη συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΝΟΣ βάψιμο διευθέτηση περιβάλλοντος χώρου κλπ. και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Σεβαστάκη Χρήστο.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 11:30 το πρωί κόβουμε την πίτα μας στις εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχάλης Αγγελόπουλος: Δεν θα επιστραφεί το αθλητικό υλικό αυτών που είχαν μεταβεί στο Kaunas της Λιθουανίας

 Απίστευτο: Ζήτησαν από αθλητές/τριες να επιστρέψουν τις αθλητικές εμφανίσεις τους

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »
2η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Καρλοβάσου στο μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή για το Καρλόβασι στη Μύκονο. Σκέψεις για την αναστολή των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω κορονοϊού

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το Καρλόβασι βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, όπου την Παρασκευή (30/10) στις 14:30

Περισσότερα »