Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Στην κατάμεστη αίθουσα  του Ναυτικού Ομίλου Σάμου  πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (21/01) η κοπή  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Αρχικά  ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέκος Κιουλάφας   ευχαρίστησε  τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς  Άρη Σπανογιάννη καθώς  και τον πρόεδρο της Μαρίνας Πυθαγορείου  Χρήστο Καρβέλη  που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου. 

Στον πρώτο χορηγό του Ομίλου τον κ. Χατζηγεωργίου  αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ Πέτρος Καλομοίρης, ο οποίος είχε παραχωρήσει ένα οικόπεδο στο Μαλαγάρι προκειμένου να βάζει ο όμιλος τα σκάφη του.  Ευχαριστίες απεύθυναν και στην τοπική αυτοδιοίκηση ενώ ο κ. Κιουλάφας  στην συνέχεια αναφέρθηκε  στις επιτυχίες του Ν.Ο.Σ  τόσο στη Ρεγγάτα που φέτος είπε θα κάνει δύο σταθμούς στο νησί,  στο Βαθύ και στο Πυθαγόρειο, όσο και στην πρόσφατη επιτυχία της Βάλιας Νιτσόλα η οποία στους αγώνες  ιστιοπλοίας τριγώνου που συμμετείχε ο όμιλος  μέσω του Δήμου  Σάμου στο Κάουνας , κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Σε αυτό το σημείο ο  κ. Κιουλάφας  εξέφρασε την πικρία όλου του Ομίλου που λόγω οικονομικών δεν μπορεί το χειμώνα να συνεχίσει το συγκεκριμένο τμήμα και γενικότερα τα όσα δεν μπορούν να υλοποιηθούν λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης.

Αμέσως μετά έγινε η τελετή απονομής των Διπλωμάτων της 46ης Σειράς της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, του Φθινοπώρου. Στη συνέχεια ο εφημέριος του Αγίου Νικολάου, πάτερ Στέφανος, ευλόγησε την πίτα και μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη για καλά ταξίδια σε όλους τους ιστιοπλόους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Αντιπεριφεριάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Γιώργος Κυριαζής, η Πρόεδορς του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Άννη Ανδρεάδου, ο Αντιδήμαρχος Σάμου Χρήστος Σεβαστάκης, ο Υπολιμενάρχης Σάμου Ραπατζίκος Αντώνιος.

Βιολέτα Τριπόδη

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα