Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών και ο Βουλευτής νομού Σάμου σε έκτακτες συναντήσεις με τον Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό Επικρατείας

Την Τετάρτη 20-9-2017, ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος είχαν  δύο διαδοχικές έκτακτες συναντήσεις εργασίας.

Στην πρώτη έκτακτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, υπήρξε ευρεία ενημέρωση του Υπουργού και εκτενής συζήτηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Η ενημέρωση από την πλευρά τόσο του Βουλευτή όσο και του Μητροπολίτη Σάμου επικεντρώθηκε σε ό,τι αφορά στο επιχειρησιακό και στο κοινωνικό σκέλος του ζητήματος στη Σάμο, αλλά και σε ό,τι αφορά στις κατευθύνσεις επίλυσης.

00DespotasvsSevastakis02

Ακολούθως έλαβε χώρα η συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου. Τόσο από τον Μητροπολίτη κ.κ. Ευσέβιο, όσο και από το Βουλευτή κ. Δ. Σεβαστάκη τέθηκαν τα επείγοντα ζητήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού με εκτενή ενημέρωση στην κατεύθυνση της διερεύνησης άμεσων λύσεων, όσο και ζητήματα που αφορούν στην  ανάπτυξη της Σάμου, θεσμικές εκκρεμότητες, καθώς και γενικότερα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

00DespotasvsSevastakis03

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »