“Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης”, προβολή του ντοκιμαντέρ από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/10 το βράδυ στο Αμφιθέατρο της Π.Ε.Σάμου, από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η προβολή του ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτιδος Μαργαρίτας Μαντά “Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης” με θέμα την πολυτάραχη ζωή, καλλιτεχνική και συγγραφική πορεία της Σαμιώτισσας συγγραφέως Άλκης Ζέη, παρουσία της ίδιας και της σκηνοθέτιδος.

Έγινε η προβολή του ντοκιμαντέρ διάρκειας 88 λεπτών και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, που υπέβαλε ερωτήσεις στην συγγραφέα, αφού πρώτα είπε δυό λόγια η σκηνοθέτης της ταινίας.

Ακμαιότατη και διαυγής η αιώνια έφηβη Άλκη Ζέη, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της στο Μαλαγάρι, που θα μπορούσε να το παραχωρήσει στον Δήμο για να αξιοποιηθεί, αν το ένδοξο “Λαμαγάρι”, δεν είχε διαμορφωθεί όπως είναι σήμερα, δηλαδή χώρος στάθμευσης μεγάλων οχημάτων και ανεξέλεγκτης χρήσης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »