Ο Κώστας Μουτζούρης στη Σάμο μαζί με τον καθηγητή αντισεισμικής τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σπυράκο για έλεγχο στατικότητας κτιρίων

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Κώστας Μουτζούρης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο οποίος μίλησε για την επίσκεψή του στη Σάμο.

Συνοδευόταν από τον καθηγητή αντισεισμικής τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σπυράκο, με στόχο την επίσκεψη συγκεκριμένων κτιρίων, για τα οποία είχαν διατυπωθεί αμφιβολίες για την στατικότητά τους.

Το πρώτο κτίριο επίσκεψης ήταν το Δημοτικό Άνω Βαθέος, το οποίο βρέθηκε με επάρκεια, καθώς και στο παρελθόν είχαν γίνει εκεί κάποιες παρεμβάσεις.

Το δεύτερο σημείο επίσκεψης ήταν, ο Ναός της Αγίας Τριάδας στον Παγώνδα, σημείο που προκάλεσε κάποιες σκέψεις καθώς έχουν γίνει αφαιρετικές παρεμβάσεις, οπότε θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση. Ενώ το τρίτο σημείο, ο άλλος ναός του Παγώνδα κρίθηκε κατάλληλος.

Το γενικό συμπέρασμα είναι να προσεχθεί λίγο καλύτερα ο Ναός της Αγ. Τριάδας, ενώ στον Ναό του Αγ. Χαραλάμπους στο Βαθύ, απλά τον είδαν για κάποια προσθήκη.

Το ψηφοδέλτιο του κ. Μουτζούρη έχει ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί. Αυτό που εισπράττει ο κ. Μουτζούρης από τις επισκέψεις του στα νησιά, πλην της Λέσβου, είναι πως οι κάτοικοι νιώθουν αποκομμένοι από τα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων που βρίσκονται στη Λέσβο.

Και στη Χίο, αλλά και στην Ικαρία καθώς δεν ολοκληρώθηκαν έργα ζωτικής σημασίας, ενώ στη Λήμνο οι κάτοικοι θεωρούν πως ο πρωτογενής τομέας δεν έχει την απαιτούμενη προσοχή.

Για τις στοιχηματικές διαδικασίες που  έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και που από κάποιους λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν, από εταιρεία συμφερόντων και γνωστής πολιτικής οικογενείας , δεν ασχολείται και προκαλούν μόνο γέλωτα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουτζούρης. Επόμενος σταθμός του κ. Μουτζούρη είναι η Χίος.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »