Ο «Καπετάν Λαχανάς» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους φίλους και τα μέλη του, έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου ο «Καπετάν Λαχανάς», το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ποτοκάκι.

Η βραδιά μετά το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Χριστός) π. Βασίλειος Γιαμαίος, εξελίχτηκε σε ένα κεφάτο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το μουσικό σχήμα με τον Μανώλη Σάββα, τον Μάκη και το Γιάννη Γιαμαίο και τον Γιάννη Δάνο, ξεσήκωσε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

00KopiPitasLaxanas02

Το τυχερό φλουρί της πίτας κέρδισε, το μέλος του συλλόγου Σταμάτης Φεργάδης, ο οποίος παρέλαβε μια δωροεπιταγή 50€ από γνωστό κατάστημα της πόλης.

Το 2019 ο “Καπετάν Λαχανάς” κλείνει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, έτσι ξεκινά μια χρονιά πλούσια ποσοτικά και ποιοτικά σε εκδηλώσεις, αρχής γενομένης από την κοπή της πίτας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη, όλα τα χρόνια από την στιγμή της ίδρυσής του.

00KopiPitasLaxanas03

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σάμου και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, κ. Νίκος Τριανταφύλλου, κ. Νίκος Στεφανής, ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Μάνος Λογοθέτης, ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου με το ΚΙΝ.ΑΛ κ. Λευτέρης Γκούμας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Παναγιώτης Χριστόφας, η Εισαγγελέας Σάμου κα Ειρήνη Μαραγκάκη, ο Αντιεισαγγελέας κ. Σταύρος Μπονάρος, η πρόεδρος Πρωτοδικών κα Ελισάβετ Κούτρα, η Ειρηνοδίκης κα Μαρίνα Πιρπεράκη και φυσικά πολλά μέλη του συλλόγου.

00KopiPitasLaxanas04

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »