Ο κ. Βασίλης Πανουράκης νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου

Όπως σ’ όλη τη χώρα έτσι και στη Σάμο πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (13/05) οι εσωκομματικές εκλογές για το κόμμα της ΝΔ και μέσα απ’ αυτές εκλέχθηκαν όλοι αυτοί που θ’ αποτελούν για τα επόμενα δύο χρόνια τη Νέα Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή αλλά και τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου είναι ο κ. Βασίλης Πανουράκης, ο οποίος διαδέχεται τον κ. Πάρη Παπαγεωργίου. Ο κ. Βασίλης Πανουράκης έλαβε 194 ψήφους.

Νέα Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής  Σάμου είναι η κ. Μαρία Παπαδάμ, η οποίαέλαβε84 ψήφους, από τους 84 που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία. Η κ. Μαρία Παπαδάμ διαδέχτηκε την κα Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή – Λαθουρά.

00NODE01

Νέος πρόεδρος και στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Σάμου. Ο κ. Γιάννης Μάρκου, έλαβε 74 ψήφους από τους 83 που ψήφισαν. Ο κ. Γιάννης Μάρκου διαδέχεται την κα Ιωάννα Καραγιάννη.

Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Ικαρίας, νέος πρόεδρος εκλέχθηκε  ο κ. Ιωάννης Σηφάκης ,ο οποίος έλαβε 35 ψήφους από τους 36 που ψήφισαν, ενώ καταμετρήθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Στη ΔΗΜ.Τ.Ο Φούρνων  πρόεδρος είναι ο κ. Εμμανουήλ Μαούνης  που 17 ψήφους από τους 17 που ψήφισαν.

Οι νέοι σύνεδροι της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής είναι, ο κ. Παρασκευάς  Παπαγεωργίου, η κα Ζωή Τσερέ και ο κ. Εμμανουήλ Ευγενικός.

Στους παραπάνω ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Αλέξης Κομνηνός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »