Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με μια λιτή αλλά περιεκτική εκδήλωση ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου, τίμησε και φέτος την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην αίθουσα του Δήμου στο Βαθύ. Θέμα «η 28η Οκτωβρίου 1940, μέσα από τα πρωτοσέλιδα του τύπου».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Σαμιακόν Βήμα» Μάνος Στεφανάκης, ο οποίος με την γνωστή του σοβαρότητα και ευφράδεια, περιέγραψε με αδρές γραμμές το κλίμα, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την στάση του τύπου ελληνικού και ξένου απέναντι στα γεγονότα εκείνων των ημερών.

00Fos28okt02

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Φ.Ο.Σ. Νίκος Βαρούμας, ενώ αμέσως μετά την ομιλία η πιανίστα Γεωργία Σεργίου και ο Σπύρος Ζωχιός απέδωσαν τραγούδια σχετικά με την επέτειο, άψογα και με πιστότητα. Παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Αμυρσώνης και ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης.

00Fos28okt03

Πηγή: www.samiaki.tv

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού και τα lockdown πυροδότησαν την υπάρχουσα τάση ανάπτυξης της ψηφιακής (digital) ζωής στην καθημερινότητα: όλοι ενημερώνονται, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούνται, επικοινωνούν, αλλά και ψωνίζουν διαδικτυακά.

Περισσότερα »
Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού, στην Ικαρία

Ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, ο οποίος διακριβώθηκε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, σε βάρος

Περισσότερα »