Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου για τα καταστήματα της οδού Κεφαλοπούλου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους των καταστημάτων της οδού Κεφαλοπούλου.

Στο άκουσμα της είδησης για το κλείσιμο των νυχτερινών καταστημάτων στην οδό Κεφαλοπούλου τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Σε αυτό όμως το ερώτημα που στεκόμαστε είναι στο «ποια Σάμο θέλουμε τελικά;»

Θέλουμε μια Σάμο σκοτεινή, χωρίς ζωή, χωρίς εργασία για εμάς και τα παιδιά μας;

Η θερινή περίοδος στο νησί μας όλο και συρρικνώνεται, με τους επιχειρηματίες να στενάζουν καθημερινά χωρίς να μπορούν να καλύψουν τα έξοδα των επιχειρήσεών τους.

Σε μια πόλη που πλήττεται από το προσφυγικό μεταναστευτικό, σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν αλυσίδα και όχι από μόνοι μας να τη σπάμε.

Είμαστε ένα τουριστικό νησί, ζούμε από τον τουρισμό και αυτό πρέπει να το υποστηρίζουμε.

Θέλουμε για το νησί μας αυτό που πραγματικά του αξίζει.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΟΥ                

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »